«Καλλιόπη Βέττα- Υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΠΕ Κοζάνης: Προεκλογικές συναντήσεις και επισκέψεις σε χώρους εργασίας»

Posted by

«Καλλιόπη Βέττα: Προεκλογικές συναντήσεις και επισκέψεις σε χώρους εργασίας»

Η υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα συναντήθηκε εχθές, 26.04.2023, με φίλους και συνοδοιπόρους στην Πτολεμαΐδα, σε μία ζεστή εκδήλωση με μεγάλη συμμετοχή. Κοινή πεποίθηση όλων ήταν ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. είναι ρεαλιστική, καινοτόμα και συμπεριληπτική, ώστε η κοινωνία να απαλλαγεί από το σημερινό καθεστώς και να προχωρήσουμε μπροστά με όραμα και προοπτική.

Σήμερα, 27.04.2023, η κ. Βέττα πραγματοποίησε περιοδεία στην Κοζάνη, επισκεπτόμενη τη ΔΕΥΑΚ και επιχειρήσεις της πόλης. 

Στη ΔΕΥΑΚ συναντήθηκε και συζήτησε με στελέχη και εργαζόμενους, οι οποίοι την ευχαρίστησαν θερμά που ήταν δίπλα τους όλο το προηγούμενο διάστημα και συνέδραμε ουσιαστικά με συνεχείς κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις στη διασφάλιση του αγαθού της Τηλεθέρμανσης για την Κοζάνη.

Κατά τις επισκέψεις της σε τοπικές επιχειρήσεις η κ. Βέττα αντάλλαξε απόψεις με ιδιοκτήτες, εργαζόμενους και πολίτες σχετικά με την πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση, καθώς η γενικότερη ασφυξία και καθήλωση επηρεάζει δραματικά τον παραγωγικό ιστό της Π.Ε. Κοζάνης.

Η υπ. Βουλευτής τους ενημέρωσε για τις παρεμβάσεις και την δραστηριότητά της κατά την κοινοβουλευτική της θητεία ενώ, παράλληλα, τους γνωστοποίησε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για την επόμενη ημέρα.

Κοινή συνισταμένη όλων των επαφών ήταν ότι η πολιτική αλλαγή με την αποδοκιμασία της Ν.Δ. και η συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. είναι μονόδρομος.

Αύριο, στις 13:00, η κ. Βέττα θα είναι η κεντρική ομιλήτρια στο Πνευματικό Κέντρο Γρεβενών σε εκδήλωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ..