Παρασκευή Βρυζίδου Βουλευτής Ν. Κοζάνης -Νέα Δημοκρατία- Περιοδεία στον Πεντάλοφο, τα χωριά του και τα χωριά του Τσοτυλίου στο Βόιο την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Posted by

Ξεκινήσαμε από το ψηλότερο σημείο το Δήμου Βοΐου, το γραφικό Πεντάλοφο, την προεκλογική περιοδεία.

Πρώτη επίσκεψη έγινε στο κλιμάκιο της ΔΕΚΕ στον Πεντάλοφο, πραγματική ελπίδα της περιοχής και οφείλουμε να το στελεχώσουμε με μόνιμο προσωπικό για να συνεχίσει να στηρίζει τον τόπο μας.

Ακολούθησαν επισκέψεις στη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων, στα μαγαζιά στην πλατεία του χωριού.

Συνεχή μέριμνά μας είναι η ύπαρξη γιατρού στις απομονωμένες περιοχές και σήμερα στον Πεντάλοφο έχουμε γιατρό υπηρεσίας υπαίθρου και στον Αυγερινό, η οποία είναι επιμελητής Α΄ Γενικής και Οικογενειακής Ιατρικής.

Είναι σε εξέλιξη το αίτημα για επικουρικό οδοντίατρο στο ΚΥ Τσοτυλίου, το οποίο εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης με 1,685,305 ευρώ.

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τη στελέχωση κάθε υπηρεσίας στην απομακρυσμένη ύπαιθρο.

Ακολούθησε η επίσκεψη στον Βυθό, στο Δίλοφο, στην Αγία Σωτήρα, στη Μόρφη, στην Κορυφή, Χρυσαυγή, στη Βουχωρίνα.

Όπως και στα χωριά του Τσοτυλίου: στην Ομαλή στο Διχείμαρο, στις Λικνάδες, στη Λεύκη, στην Κλεισώρεια, στη Δαμασκηνιά, στη Δραγασιά, στη Ζώνη, στο Πολυκάστανο, στη Δάφνη και στον Αυγερινό.

Η φυσική ομορφιά των χωριών του Άνω Βοΐου είναι στην καρδιά των κατοίκων του, που όμως μόνιμα, λόγω δουλειάς δυστυχώς, έχουν μετακομίσει σε μεγαλύτερα αστικά κέντρα.

Στηρίζουμε κάθε δράση που δίνει προοπτική για θέσεις εργασίας στην περιοχή. 

29/04/2023

Παρασκευή Βρυζίδου

Υπ. Βουλευτής Ν. Κοζάνης_Νέα Δημοκρατία