Περιοδεία του υποψήφιου Βουλευτή ΝΔ Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στο Βόιο 

Posted by

Το Βόιο αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό της προεκλογικής περιοδείας του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ Στάθη Κωνσταντινίδη, όπου το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 επισκέφθηκε το Πολυκάστανο, τον Αυγερινό, το Τσοτύλι και τη Νεάπολη και συναντήθηκε με πολίτες στο Δημοτικό κατάστημα Τσοτυλίου. 

Ο υποψήφιος βουλευτής είχε την ευκαιρία να βρεθεί με φίλους, όπως άλλωστε έκανε όλα τα χρόνια της κοινοβουλευτικής του θητείας, όπου με κάθε ευκαιρία βρισκόταν κοντά τους, συζητούσαν κάθε δίκαιο αίτημά τους και διεκδικούσε λύσεις για όλους.

Ο κ. Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε στους βασικούς στόχους της επόμενης τετραετίας, τονίζοντας πως πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στον αγροκτηνοτροφικό κόσμο που κρατά ζωντανούς ακόμη τους μικρούς οικισμούς της Ελλάδας και στην περαιτέρω βελτίωση των υποδομών υγείας, καθώς υπάρχει ανάγκη για ιατρική μέριμνα. 

Η αξιοποίηση της υπαίθρου ώστε να αναπτυχθούν επαγγελματικές δραστηριότητες, με ευνοϊκά οικονομικά και ασφαλιστικά κριτήρια, που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίες και θα τονώσουν τις τοπικές οικονομίες αποτελούν μία από τις βασικές προτεραιότητες  για τη ΝΔ, υπογράμμισε ο υποψήφιος Βουλευτής.

Ο υποψήφιος Βουλευτής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του και την εμπιστοσύνη του την προηγούμενη τετραετία και τους διαβεβαίωσε ότι μαζί θα συνεχίσουν την μεγάλη προσπάθεια να πετύχουν ακόμη περισσότερα για τον τόπο τους.