Γιώργος Αμανατίδης: Στην Σιάτιστα και στη γιορτή του Μητροπολίτη. Σε Ίμερα και Νεράιδα η χθεσινή περιοδεία

Posted by


«Στην Σιάτιστα και στη γιορτή του Μητροπολίτη. Σε Ίμερα και Νεράιδα η χθεσινή περιοδεία»

Γιορτάσαμε σήμερα στη Σιάτιστα την ανακομιδή των λειψάνων του Αγ. Αθανασίου, δίνοντας παράλληλα τις ευχές στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σισανίου & Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιο. 

Συναντήσεις σε Νεράιδα και Ίμερα.

 Στη Νεράιδα έχοντας επιλύσει το προηγούμενο διάστημα σημαντικά ζητήματα, μπορούμε πλέον να συζητάμε και να σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματα για ένα τόπο “σύμβολο” στο νομό μας.  

 Κίνητρα για αναβάθμιση εγκαταστάσεων και υπηρεσιών των τοπικών επιχειρήσεων αλλά και μία πρόταση που ήδη έχω επεξεργαστεί (επίγειος αναβατήρας) και θα δώσει άλλη διάσταση στον τουριστικό της χαρακτήρα είναι στοιχεία για τα οποία θα δουλέψουμε την επόμενη ημέρα. 

Ζητήματα του πρωτογενούς τομέα και της καθημερινότητας απασχολούν τους κατοίκους των Ιμέρων που συνδυάζουν όλα τα πλεονεκτήματα ενός παραλίμνιου οικισμού! Προτεραιότητα αποτέλεσε για μένα τα προηγούμενα χρόνια η επίλυση θεμάτων που σχετίζονται με τους ελαιοπαραγωγούς της περιοχής και τους αλιείς της λίμνης Πολυφύτου. Με σχέδιο, τεχνογνωσία, βούληση και αποφασιστικότητα προχωράμε μαζί με τους πολίτες!

Κοζάνη, 02/05/2023

Γιώργος Αμανατίδης

Βουλευτής Ν. Κοζάνης