Καλλιόπη Βέττα: Στις συναντήσεις με τους κατοίκους της Π.Ε. Κοζάνης φαίνεται ξεκάθαρα ότι επίκειται πολιτική αλλαγή»

Posted by


Η υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα συναντήθηκε χθες το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα με γυναίκες της περιοχής, ενώ σήμερα περιόδευσε σε επιχειρήσεις της Κοζάνης.

Στην Πτολεμαΐδα, υπήρξε φιλική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για την περιοχή και τις προοπτικές της, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες.

Εκφράστηκε η αγωνία για την επομένη ημέρα, ελέω της βίαιης απολιγνιτοποίησης ενώ επισημάνθηκε ότι οι προοπτικές των γυναικών, τόσο εργασιακά, όσο και σε οποιονδήποτε άλλο τομέα, βαίνουν μειούμενες.

Η κ. Βέττα, ανέδειξε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για την περιοχή, ενώ έκανε ειδική αναφορά στα εργασιακά θέματα, με την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 880 ευρώ, να είναι πυλώνας στήριξης για την επόμενη ημέρα. Τέλος ανέπτυξε πτυχές του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για την κοινωνική πρόνοια, την γυναίκα και το παιδί, όπως και για την εξάλειψη των ανισοτήτων κάθε μορφής.

Παράλληλα, στην σημερινή της περιοδεία σε επιχειρήσεις της περιοχής, άκουσε τα προβλήματα εργοδοτών και εργαζομένων και παρέθεσε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Η κοινή επωδός όλων στις περιοδείες της υπ. Βουλευτή είναι ότι  ακρίβεια, η άνοδος των τιμών και των πρώτων υλών, η έλλειψη πρόσβασης στην τραπεζική πίστη, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα, τόσο γενικά, όσο ειδικότερα στην περιοχή που μαστίζεται κι από την βίαιη  απολιγνιτοποίηση,

Η υπ. Βουλευτής ανέδειξε επιμέρους στοιχεία των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ  Π.Σ., ενώ τόνισε πως το αίτημα για πολιτική αλλαγή είναι πια κυρίαρχο στην ελληνική κοινωνία.

Σήμερα, στις 19:00, η κ. Βέττα θα παραστεί στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. με ομιλητές τον Διονύση Τεμπονέρα και τον Νίκο Σκορίνη, όπου θα παρουσιαστεί και το τοπικό ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Αύριο το πρωί θα περιοδεύσει σε επιχειρήσεις, ενώ στις 18:00 θα επισκεφθεί την Λάβα, την Καστανιά και το Πλατανόρεμα. Στις 20:30 η κ. Βέττα θα πραγματοποιήσει εκδήλωση – ομιλία στον Βελβεντό, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.


Με εκτίμηση

Γραφείο υποψήφιας Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΠΕ Κοζάνης

Καλλιόπης Βέττα​


Καλλιόπη Βέττα
Υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΠΕ Κοζάνης

δ:      Αθήνα: Βουλής 4,T.K.10562
Tηλ:210-3212883 , Fax:210-3706569
Κοζάνη: Ιπποκράτους 8, T.K. 50100
Tηλ: 24610-39207
Πτολεμαΐδα: Παρμενίωνος 1
e:      k.vetta@parliament.gr
vettakalliopi.gr