Ευρωπαϊκό Κύμα Στήριξης στο Πράσινο & Μωβ

Posted by

Ευρωπαϊκό Κύμα Στήριξης
στο Πράσινο & Μωβ
Πρωτοφανής είναι η στήριξη προς το Πράσινο & Μωβ από μέλη του Ευρωκοινοβουλίου, κατα τη διαρκεια του αγώνα που δίνουν τα στελέχη της συμμαχίας, μεταξύ Υπουργείου Εσωτερικών και Αρείου Πάγου στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης εξέφρασε την αντίθεσή του στην απόρριψη της συμμαχίας κατακρίνοντας την επιλογή της κυβέρνησης για πλήρη ψηφιοποίηση της διαδικασίας την στιγμή που δημιουργούνται τόσα προβλήματα.

Επιπλέον, το Πράσινο Ευρωπαϊκό Κόμμα εξέφρασε την ελπίδα του ότι “η συμμαχία θα καταφέρει να λάβει μέρος στις εκλογές μιας και τεχνικά προβλήματα από μία πλατφόρμα που χρησιμοποιείται πρώτη φορά δεν πρέπει να εμποδίζουν πολίτες από το να ασκούν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι”.

Τέλος, ο Ευρωβουλευτής του Βολτ Γερμανίας και μέλος της Ευρωομάδας Πράσινων/Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας Damian Boeselager εξέφρασε την στήριξή του στην συμμαχία ενάντια στην απόρριψη της συμμετοχής της από την εκλογική αναμέτρηση.
Το Πράσινο & Μωβ είναι μια Συμμαχία των κομμάτωνΟικολόγοι Πράσινοι, Πράσινοι, Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, Πράσινοι – Αλληλεγγύη, Κόμμα για τα Ζώα, Βολτ Ελλάδας, Κύκλος -οικοφεμινιστικό qυίνημα

Για περισσότερες πληροφορίες:
Μάνος Αυγερινός, mavgerinos@gmail.com, 6946507104
Αννίτα Τριανταφυλλοπούλου, annitatriantafyllopoulou@gmail.com, 6955616816


WEBSITE https://prasinomov.gr/
FACEBOOK https://www.facebook.com/PrasinoMov
TWITTER https://twitter.com/PrasinoMov
INSTAGRAM https://www.instagram.com/prasinomov.gr 
YOUTUBE https://www.youtube.com/@PrasinoMov 


https://prasinomov.gr/