Στάθης Κωνσταντινίδης – υπ. Βουλευτής Ν. Κοζάνης_ Πολιτική Ομιλία στις 6/5/2023

Posted by

Αγαπητέ/ή φίλε/η,
 

πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε ο κύκλος της πρώτης κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και η πρώτη θητεία μου ως βουλευτής του Νομού Κοζάνης.
Ήταν μία περίοδος δύσκολη αλλά δημιουργική, κατά την οποία συνέβησαν ιστορικά γεγονότα, σε ολόκληρο τον πλανήτη, στη χώρα και στον τόπο μας.
Στο πυκνό αυτό χρονικό διάστημα ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις: πανδημία, εθνικές απειλές, απόπειρα εισβολής μεταναστών στον Έβρο, ακραία φυσικά φαινόμενα, έναν πόλεμο που προκάλεσε ενεργειακή και πληθωριστική κρίση.
Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, όμως, πετύχαμε μία ορατή σε κάθε καλόπιστο κριτή αλλαγή πορείας για τη χώρα, στην κατεύθυνση της ανάπτυξης και της προόδου.
Βίωσα την τιμητική αυτή εμπειρία, να εκπροσωπώ το Νομό Κοζάνης στο ελληνικό κοινοβούλιο, όπως το σχεδίαζα. Αφιερώνοντας όλον μου τον χρόνο, όλον μου τον εαυτό, στην εντολή που έλαβα, να εργαστώ σκληρά για τα συμφέροντα της πατρίδας, της κοινωνίας και του τόπου μας.
Είχαμε όλο αυτό το διάστημα συνεχείς συνεργασίες, που μας έδωσαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε στόχους που θέσαμε.
Το Σάββατο 6 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Ιωάννου, θα κάνω έναν απολογισμό της θητείας που πέρασε, και θα ζητήσω ακόμα ισχυρότερη εντολή, δεσμευόμενος για την αυριανή ημέρα απέναντι στους συμπολίτες μας.
Για να κάνω αυτή τη δύναμη, πολιτικό κεφάλαιο και έργο για τον τόπο μας.
Ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη.
Η παρουσία σου θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα.

Με εκτίμηση
Ευστάθιος Κωνσταντινίδης

Το μέλλον είναι δικό μας!