Μόνοι τους και όλοι μας! Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Π.Ε. Κοζάνης

Posted by

Τα βιογραφικά των υποψηφίων βουλευτών Κοζάνης του ΚΚΕ

Δημαράκη Φωτεινή. Γεννήθηκε στην Κοζάνη και μεγάλωσε στη Χαραυγή. Είναι   27 χρονών, υποψήφια διδάκτωρ του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Είναι  μέλος του Συμβουλίου  Περιοχής  Δυτικής  Μακεδονίας  της  ΚΝΕ.

Εγρές Αβραάμ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καλονέρι Βοίου. Είναι 60 χρονών, εργάτης- αγρότης, πρόεδρος Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Βοϊου. Είναι μέλος της διοίκησης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Νεάπολης και μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Θεοδωρίδης Μανώλης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Σέρβια. Είναι 57 χρονών, αυτοαπασχολούμενος αυτοκινητιστής. Διετέλεσε Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημόσιας χρήσης. Είναι  αντιπρόεδρος της Εύξεινου Λέσχης Σερβίων, στέλεχος του ΚΚΕ.

Κουζιάκη Θεοδώρα Ματίνα (Τίνα). Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη. Είναι 32 χρονών, απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του ΑΠΘ και μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής  Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Διετέλεσε Γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ και Γραμματέας της ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ. Είναι μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης

Μωυσιάδης Σταύρος. Είναι, 44 χρονών, εργαζόμενος σε ορυχείο της ΔΕΗ, πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ), μέλος της διοίκησης του Σωματείου Σπάρτακος. Είναι μέλος της Διοίκησης της Εργατικού Κέντρου Πτολεμαϊδας και  μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Τριανταφυλλίδης Κώστας. Γεννήθηκε το 1976 στην Τασκένδη της  ΕΣΣΔ ,μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα και στην Αθήνα. Είναι  απόγονος πολιτικών προσφύγων. Σπούδασε μουσική στην Αθήνα και αναδείχθηκε σήμερα ως τραγουδιστής. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Σωματείου Τραγουδιστών. Επιπλέον είναι μέλος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου καθώς επίσης διετέλεσε και μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου.

9/5/2023

Από το Γραφείο Τύπου

 της ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ