ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΓΙΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Posted by

Την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Γρεβενών, επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης, από κοινού με τους συνυποψήφιούς του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τα Γρεβενά, ο υποψήφιος Βουλευτής Γρεβενών, Χρήστος Μπγιάλας.

Ο κ. Μπγιάλας ενημερώθηκε αναλυτικά για τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο του Νομού , αλλά και το συνεταιριστικό κίνημα, δείγμα της πλήρους αδιαφορίας και της εγκατάλειψης από την πλευρά της κυβέρνησης.

Τα μέλη της διοίκησης της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, ευχαρίστησαν τον κ. Μπγιάλα για την άψογη συνεργασία και στήριξη που είχαν κατά τη διάρκεια της θητείας του ως βουλευτής Γρεβενών, με τον ίδιο να επισημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει στο επίκεντρο του πολιτικού του προγράμματος και της παραγωγικής ανασυγκρότησης, το πρωτογενή τομέα, με συγκεκριμένα, στοχευμένα και απολύτως κοστολογημένα μέτρα στήριξής του.

Παράλληλα, ο κ. Μπγιάλας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην παρέμβασή του, κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Βουλευτής Γρεβενών, σχετικά με την απαλλαγή έκδοσης οικοδομικής άδειας για τα πρόχειρα καταλύματα των κτηνοτρόφων, παρέμβαση που τους απάλλαξε από ένα επιπλέον δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος. Μάλιστα δεσμεύθηκε ότι το εν λόγω μέτρο θα επεκταθεί και στα αγροτικά καταλύματα.