«Καλλιόπη Βέττα: Η πιο ασφαλής δημοσκόπηση είναι η επαφή με τους πολίτες, οι οποίοι πυκνώνουν τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για ένα καλύτερο μέλλον  – Περιοδείες και ομιλίες»

Posted by

Η υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα πραγματοποίησε χθες περιοδεία στη Νεάπολη και τον Πεντάλοφο, ενώ σήμερα επισκέφθηκε την Καρυδίτσα, τον Κρόκο, την Άνω Κώμη, την Κάτω Κώμη και τη Μηλιά.

Στις συζητήσεις με τους πολίτες τονίστηκε ότι οι εκλογές της μεθεπόμενης Κυριακής είναι μια μοναδική ευκαιρία να πάρουμε τις ζωές στα χέρια μας. Η αποκατάσταση της Δικαιοσύνης, της ελπίδας, της ευημερίας για τους πολλούς, είναι πλέον αναγκαιότητα και όρος επιβίωσης και προοπτικής για την κοινωνία μας.

Επίσης, σε ομιλία που πραγματοποίησε στην Νεάπολη, η κ. Βέττα κάλεσε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκλογές, ώστε να αποτυπωθεί η λαϊκή βούληση και να δοθεί ένα βροντερό μήνυμα ότι οι κυβερνήσεις που παίζουν με τις ζωές των πολιτών για την εξυπηρέτηση ευάριθμων συμφερόντων πρέπει να αποδοκιμάζονται και την θέση τους να παίρνουν σχηματισμοί που λογοδοτούν στην πλειοψηφία της κοινωνίας, έχουν όραμα, τεχνογνωσία, ικανότητα και ευαισθησία.

Ειδικότερα, τόνισε ότι είναι ευκαιρία να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για πρώτη φορά χωρίς καταναγκασμούς και επιτηρήσεις, ώστε να υλοποιήσει απερίσπαστος το προεκλογικό του πρόγραμμα, προς όφελος της χώρας.

Τέλος, η υπ. Βουλευτής ανέφερε ότι οι καθημερινές της περιοδείες αποτυπώνουν μια ισχυρή και ανοδική επιλογή των πολιτών οι οποίοι πυκνώνουν τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., δημιουργώντας την πιο ισχυρή έκφραση γνώμης για το αποτέλεσμα της ερχόμενης Κυριακής.

Σήμερα, η κ. Βέττα στις 18:30 θα επισκεφθεί τον Φούφα και στις 19:30 την Ερμακιά. Αύριο το πρωί, στις 10:30, θα επισκεφθεί την αγορά των Σερβίων ενώ το απόγευμα, στις 19:30, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση – ομιλία στην Κοζάνη, στο Resto Bar.