«Καλλιόπη Βέττα: Η συγκέντρωση στην Κοζάνη επιβεβαιώνει ότι η εκλογική νίκη για τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. είναι κοντά»

Posted by

 Η υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα μίλησε χθες το βράδυ σε συγκέντρωση στην Κοζάνη.

Η εκδήλωση ήταν πολυπληθής, καθώς πολίτες κατέκλυσαν τον χώρο και συνέρρεαν για αρκετή ώρα μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της κ. Βέττα, ενώ έντονος ήταν ο παλμός, όπως και ο ενθουσιασμός, για την επικείμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. που θα δώσει προοπτική και ελπίδα στους πολίτες της χώρας.

Η κ. Βέττα ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την προσέλευσή τους, τονίζοντας ότι οι πολίτες σκέφτονται και δρουν με βάση τα βιώματα και τις αξίες τους, χωρίς μεσάζοντες και επικοινωνιολόγους. Γι’ αυτό προκρίνουν πολιτικές, όπως αυτή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.,  που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τα προβλήματά τους.

Στην ομιλία της κάλεσε τους πολίτες της Π.Ε. Κοζάνης να σκεφτούν το δίλημμα των εκλογών: Από τη μια, μια ακόμη τετραετία Μητσοτάκη και Ν.Δ. χωρίς λογοδοσία και έλεγχο, με πλήρη ασυδοσία: μια τετραετία που θα εμβαθύνει τις οικονομικές ανισότητες, τις αδικίες, την καταστρατήγηση της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης, την ανασφάλεια και την αναξιοπρέπεια.

Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., με την ευημερία για τους πολλούς, την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης, την αύξηση μισθών και τη μείωση φόρων, την στήριξη στους νέους, τους ευάλωτους και τα μεσαία στρώματα, τους εργαζόμενους και τους επιχειρηματίες.

Όπως τόνισε, η σύγκριση είναι συντριπτική υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει την γνώση και την εμπειρία, την ικανότητα και την ευαισθησία να αλλάξει την χώρα προς όφελος της μεγάλης πλειοψηφίας των κατοίκων.

Τέλος, σε συζητήσεις με τους παριστάμενους πολίτες,  τονίστηκε ότι η μαζική συμμετοχή στις εκλογές είναι ευθύνη, τιμή και υποχρέωση των πολιτών ώστε να επιλέξουν εκείνους τους εκπροσώπους στην Βουλή που θα εκφράσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αξίες, τις ανάγκες και τα συμφέροντά τους.