Συνέχεια της περιοδείας του Στάθη Κωνσταντινίδη στο Βόιο. Επίσκεψη στην Εράτυρα

Posted by

Συνεχίζοντας τις επαφές του με τους πολίτες της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης, το πρωί της Παρασκευής 12 Μαΐου 2023 ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Στάθης Κωνσταντινίδης επισκέφθηκε την Εράτυρα Βοΐου. 

Οι συναντήσεις με πολίτες, καταστηματάρχες, επαγγελματίες και αγρότες ήταν συνεχείς σε όλη τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής θητείας του κ. Κωνσταντινίδη, γεγονός που τον έφερε κοντά στα προβλήματά τους και στην άμεση διεκδίκηση λύσεων και αποφάσεων. 

«Οι μικροί οικισμοί έχουν ανάγκη από ένα οργανωμένο σχέδιο για την ανάπτυξή τους και η ΝΔ έχει αποδείξει έμπρακτα ότι το πρόγραμμά της βρίσκεται ήδη σε αυτήν την κατεύθυνση, καθώς σε συνεργασία με την αυτοδιοίκηση, τους τοπικούς παράγοντες και τους πολίτες έχουν δρομολογηθεί παρεμβάσεις ζωτικής σημασίας για την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη, με επιπλέον στήριξη στον πρωτογενή τομέα, προσέλκυση επενδύσεων, δημιουργία θέσεων εργασίας και βελτίωση των υποδομών», ανέφερε ο κ. Κωνσταντινίδης, μεταξύ άλλων, στις συζητήσεις του. 

Ο υποψήφιος Βουλευτής κατά τη διάρκεια των συναντήσεων  του ανέπτυξε τους άξονες του προγράμματος της Ν.Δ. για τον αγροτικό τομέα και τις προτάσεις για την στήριξη των τοπικών προϊόντων, ενώ αναφερόμενος στην κάλπη της 21ης Μαΐου τόνισε πως «η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση και μόνο η ΝΔ μπορεί να συνεχίσει με σταθερότητα τη διακυβέρνηση της χώρας». 

Ο ίδιος δεσμεύτηκε να συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να υπηρετεί την εντολή των συμπολιτών του για ισχυρή εκπροσώπηση στα κέντρα λήψης αποφάσεων.