ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Και) η Πτολεμαΐδα έδωσε ηχηρό παρών στην 2η μεγάλη προεκλογική ομιλία του Μιχάλη Παπαδόπουλου

Posted by

την κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του κινηματογράφου “Αχίλλειον” στην Πτολεμαΐδα, ο Υφυπουργός Μεταφορών και Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε την 2η πολιτική του ομιλία, το απόγευμα της Τρίτης 16/05/2023.

Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, ήταν φανερά συγκινημένος από την μεγάλη προσέλευση των συμπολιτών του, η οποία θύμιζε τον δυναμισμό παλαιών προεκλογικών συγκεντρώσεων.

Την στήριξή τους στο πρόσωπο του Υφυπουργού Μιχάλη Παπαδόπουλου έδειξαν με τους χαιρετισμούς τους, στελέχη της κυβέρνησης όπως ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αν. Υπουργός Εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης καθώς και ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νικός Χαρδαλιάς.

Στην έναρξη της ομιλίας του ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε : “ Η παρουσία σας εδώ σήμερα με τιμά προσωπικά και με ενθαρρύνει να συνεχίσω την πορεία και το έργο μου. Όλα τα χρόνια πολιτεύομαι με ήθος και αξιοπιστία, και στόχο έχω την ανάδειξη του νομού μας και ευρύτερα της Δυτικής Μακεδονίας σε ένα πρότυπο ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα. ”

Ο Υφυπουργός έκλεισε την ομιλία του δυναμικά λέγοντας:

 Σήμερα από την Πτολεμαΐδα στέλνουμε μήνυμα νίκης !!!!

 Συνεχίζουμε μαζί με Αξιοπιστία και Δύναμη!!!

Δείτε αποσπάσματα από την ομιλία: