«Καλλιόπη Βέττα: Φαίνεται παντού ότι έχουν αλλάξει οι πολιτικοί συσχετισμοί, ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. θα είναι πρώτο κόμμα – Προεκλογικές περιοδείες»

Posted by

Η υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα πραγματοποίησε χθες περιοδεία στο Μαυροδένδρι, την Ποντοκώμη και την Ακρινή, ενώ σήμερα το πρωί παρευρέθηκε στην Πτολεμαΐδα, όπου επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά και καταστήματα της πόλης.

Στις συζητήσεις, ανταλλάχθηκαν απόψεις για τις εκλογές της Κυριακής, τα πεπραγμένα και τα προγράμματα των κομμάτων, όπως και για τις προοπτικές της επόμενης ημέρας.

Τονίστηκε απ΄ όλους ότι η οικονομική κατάσταση είναι δυσβάστακτη, με την ακρίβεια, τον πληθωρισμό, την αύξηση του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους, τους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, δυσμενείς εξελίξεις, δηλαδή, που βαραίνουν στις πλάτες της κοινωνίας.

Παράλληλα, ειδικά για την Π.Ε. Κοζάνης, επισημάνθηκε σε όλες τις συζητήσεις πως η περιοχή βίωσε μια οπισθοδρόμηση την τελευταία τετραετία, με γενική απαξίωση, εκμετάλλευση και αδιαφορία.

Ειδικά στην Ποντοκώμη και την Ακρινή, όπου συζητήθηκε ευρέως το ζήτημα των μετεγκαταστάσεων η κ. Βέττα ανέφερε ότι το θέμα, εκτός από κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό είναι και ζήτημα Δημοκρατίας, καθώς η εγκατάλειψη των κατοίκων, παρά τις νομικές προβλέψεις, οδήγησε μια απαξίωση των πολιτικών και πολιτειακών θεσμών, που μόνο δεινά μπορεί να επιφέρει για το μέλλον. Παράλληλα, μιλώντας με τους κατοίκους για τις επόμενες εξελίξεις, ανέδειξε τις πλείστες παρεμβάσεις της για το θέμα, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., σε αντίθεση με τη Νέα Δημοκρατία, θα σεβαστεί πλήρως και θα υιοθετήσει τις επιθυμίες των πολιτών.

Τέλος, σε όλες τις συναντήσεις, εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι έχουν αλλάξει οι συσχετισμοί κι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. θα είναι πρώτο κόμμα καθώς, εκτός των άλλων, οι συγκεντρώσεις του είναι μαζικές και ενθουσιώδεις σε όλη την Ελλάδα και ότι από την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών θα υπάρξουν λύσεις για τη μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων της χώρας.

Σήμερα, η κ. Βέττα, στις 18:30 θα πραγματοποιήσει περιοδεία στον Περδίκκα, ενώ στις 20:00 θα μιλήσει στο καφέ Ματσούκα.