Γιώργος Αμανατίδης: «Το Γκέρτσειο παραχωρήθηκε, δωρεάν κατά κυριότητα, από το Ελληνικό Δημόσιο προς το Γκέρτσειο Πνευματικό και Πολιτιστικό Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης»

Posted by

Ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης – ΝΔ κ. Γιώργος Αμανατίδης στις 3/12/2022 ενημέρωσε ότι επίκειται η παραχώρηση του Γκέρτσειου, δωρεάν κατά κυριότητα, στο Γκέρτσειο Ίδρυμα (εδώ).

Ήδη το Υπουργείο Οικονομικών, σε συνέχεια επαφών και της προώθησης των αναγκαίων διαδικασιών από τον  Βουλευτή, ολοκλήρωσε σήμερα τη διαδικασία παραχώρησης.

Στο επόμενο διάστημα θα πρέπει δρομολογηθεί η αξιοποίηση των εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντα χώρου με την ένταξή τους στην κοινωνική ζωή της πόλης.

Ευχαριστίες στο Υπουργείο Οικονομικών (Κεντρική Υπηρεσία και Κτηματική Υπηρεσία Κοζάνης), στις Υπηρεσίες που γνωμοδότησαν και στις Επιτροπές που συνεδρίασαν μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

«Η συνεχής προσπάθεια και επιμονή του Σεβασμιώτατου κ. κ. Παύλου καρποφόρησαν και αισθάνομαι ικανοποίηση που συνέδραμα γι’ αυτό» τόνισε ο κ. Αμανατίδης.

Κοζάνη, 18/5/2023

Από το Γραφείο του

Βουλευτή Ν. Κοζάνης – ΝΔ 2019-2023

Υποψήφιου Βουλευτή

Γιώργου Αμανατίδη