“Νίκη”- Η κάλπικη «ευσέβεια» της Νέας Δημοκρατίας – Θυμόμαστε ή κοιμόμαστε;

Posted by

Πολλοί συμπολίτες μας, ευσεβείς χριστιανοί, έχουν επανειλημμένα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία για «να μην ξαναέλθουν οι άθεοι». Ο προβληματισμός αυτός των συμπολιτών μας έχει κάποια λογική σε πρώτη σκέψη. Είναι όμως έτσι; Τι διαφορετικό έκανε η ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα της Πίστεως και της Πατρίδας; Ας θυμηθούμε λίγο τα έργα και τις ημέρες της τρέχουσας θητείας της «ευσεβούς δεξιάς» γαλάζιας παράταξης. 

 1. Η ΝΔ με υπουργική εντολή έσπευσε, κατά παράβαση κάθε ορίου δικαιοδοσίας του, να λογοκρίνει και να κατεβάσει εντός 24ώρου από τους σταθμούς του Αττικού Μετρό την αναρτημένη, πληρωμένη και καθ’όλα νόμιμη αφίσα του κινήματος «ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ», η οποία είχε επιστημονικά αληθή μηνὐματα υπέρ του σεβασμού των αγέννητων παιδιών. Η ΝΔ συναγωνίστηκε τον ΣΥΡΙΖΑ σε αντιδραστικότητα και ταχύτητα απόκρισης, αλλά έδρασε με «θεσμική» βία αντί της «πεζοδρομιακής» βίας που άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επέλεξε την φίμωση με παράνομη αφισοκόλληση πάνω στη νόμιμη διαφήμιση. Μαθήματα «δημοκρατίας» και «ελευθερίας του (χριστιανικού) λόγου» και από τα δύο κόμματα… 
 2. Η ΝΔ διόρισε σε υπουργικές θέσεις και επιτελικές θέσεις της κυβέρνησης εξωκοινοβουλευτικούς ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές, οι οποίοι διαρκώς προωθούν την ατζέντα της κοινότητάς τους. Ένας εξ αυτών έχει προχωρήσει σε «γάμο» ομοφυλοφίλων στο εξωτερικό, αποδεικνύοντας την περιφρόνησή του στα προβλεπόμενα και τα μη προβλεπόμενα της ελληνικής νομοθεσίας. 
 3. Υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ με διακεκριμένο συμβουλευτικό και επικοινωνιακό ρόλο κατά την περίοδο της πανδημίας, κυκλοφόρησαν προσβλητικές για τους χριστιανούς αναρτήσεις, για τις οποίες ουδείς -ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος από την στηρίζουσα κυβέρνηση- ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη.
 4. Η ΝΔ έκλεισε τους Ιερούς Ναούς μας και απαγόρευσε οποιαδήποτε ιεροτελεστία, ακόμα και κεκλεισμένων των θυρών. Ο κ. Μητσοτάκης επάξια κέρδισε μία θέση δίπλα στο Διοκλητιανό και τον Ενβέρ Χότζα, οι οποίοι ήταν οι τελευταίοι πριν τον απερχόμενο πρωθυπουργό που αποτόλμησαν κάτι τέτοιο.
 5. Η ΝΔ διέταζε ποινικές διώξεις κατά αρχιερέων και ιερέων επειδή λειτούργησαν ή μετέδωσαν την Θεία Κοινωνία, την ίδια στιγμή που διοργάνωνε «παρτάκι» έξω από το Μαξίμου με γνωστή τραγουδίστρια.
 6. Η ΝΔ τσαλάκωσε το αυτεξούσιο του ανθρώπου επιβάλλοντας υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις.
 7. Η ΝΔ έθεσε σε αναστολή χωρίς μισθό, δηλαδή πέταξε άσπλαχνα στον δρόμο, οικογένειες επιστημόνων, ιατρών και λοιπού προσωπικού στις δομές υγείας και κοινωνικής προνοίας, επειδή αρνήθηκαν να κάνουν ένα πειραματικό εμβόλιο. Επιβάλλοντας αναστολή δίχως μισθό, η ΝΔ παραβίασε και την στοιχειώδη ισότητα στην αντιμετώπιση ανθρώπων εντίμων συγκριτικά με επίορκους ιατρούς που όταν τίθενται σε αναστολή αντιθέτως απολαμβάνουν τον μισό μισθό.
 8. Η ΝΔ διόρισε υφυπουργό «δημογραφικής πολιτικής» πρόσωπο που δεν έχει προβεί σε καμία απολύτως ενέργεια υπέρ της δημογραφικής ανάπτυξης και της στήριξης της οικογένειας.
 9. Η ΝΔ του Μητσοτάκη εξαγγέλλει ως λύση στο δημογραφικό πρόβλημα τους μετανάστες.
 10. Η ΝΔ εισήγαγε υποχρεωτικό μάθημα σεξουαλικής αγωγής σε όλες τις βαθμίδες της προσχολικής και σχολικής εκπαίδευσης, στο οποίο τα παιδιά μας διδάσκονται την παράχρηση του σώματος και κάθε άλλον παραλογισμό της νεοταξικής ατζέντας.
 11. Η ΝΔ εκμεταλλεύτηκε πολιτικά την αγανάκτηση του πατριωτικού κόσμου για τη συμφωνία των Πρεσπών, υποσχόμενη να θέσει βέτο στην ένταξη των Σκοπίων σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, αλλά όταν ήλθε στα πράγματα υιοθέτησε ενεργητικά την ένταξή τους, αποσιωπώντας κάθε αντίδραση.
 12. Η ΝΔ έβαλε στο συμβολικό ψηφοδέλτιο επικρατείας, και με εκλόγιμη θέση, φεμινίστρια που βάλλει δημοσίως κατά της Εκκλησίας προκειμένου να υπερασπιστεί τις εκτρώσεις και «αγωνιστή» της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.
 13. Η ΝΔ του Μητσοτάκη ψήφισε μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων και την αλλαγή ταυτότητας φύλου, με τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη να παίζει θέατρο ότι δήθεν δεν ψήφισε την αλλαγή ταυτότητας φύλου, ενώ ανέχτηκε να το ψηφίσουν στελέχη του κόμματός του, τη στιγμή που η συνήθης λογική αυτών των κομμάτων είναι ότι η οποιαδήποτε παρέκκλιση από την κομματική γραμμή συνεπάγεται διαγραφή από το κόμμα.
 14. Η ΝΔ έχει εμμέσως ήδη εξαγγείλει τη νομοθέτηση της υιοθεσίας από ζευγάρια ομοφυλοφίλων, κάτι που εκφράζει απαλά ως συμφωνία με το «πόρισμα της επιτροπής Σισιλιάνου».
 15. Η ΝΔ νομιμοποίησε την δυνατότητα αιμομιξίας κατά την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, παρέχοντας δυνατότητα δωρεάς αναπαραγωγικού υλικού μεταξύ συγγενών σε πλάγια γραμμή, χωρίς ουδεμία διάκριση αν οι συγγενείς είναι εξ αίματος ή εξ αγχιστείας.
 16. Η ΝΔ νομοθέτησε τη στέρηση του μισθού των κληρικών, εάν οποιοσδήποτε απλώς καταθέσει μήνυση εναντίον τους για «ρατσιστικό λόγο».

Θα μπορούσαμε και άλλα να προσθέσουμε. Ενδεικτικά αναφέραμε αυτά. Κάθε προβληματιζόμενος συμπολίτης μας θα σκεφτεί και άλλα που δεν καταγράψαμε. Δεν είναι σκοπός μας να κατακρίνουμε πρόσωπα, αλλά να κρίνουμε πολιτικές για να μπορέσουμε να σκεφτούμε ποιο είναι το συμφέρον, όχι το δικό μας, αλλά της πατρίδας και των παιδιών μας. 

Θα αναρωτηθεί κανείς -άραγε θα σωθεί από τη δική μου ψήφο η Ελλάδα; 

Πιστεύουμε πως ΝΑΙ! Θα σωθεί από την ψήφο του καθενός μας, η οποία οφείλει να είναι αποδοκιμασία για εκείνους που απεργάζονται μία Ελλάδα, στην οποία ο Χριστός και η Εκκλησία θα βρίσκονται στο περιθώριο.

Ας μην ξεχνούμε ότι η ψήφος είναι υπογραφή και συναίνεση. Δεν μένει χωρίς πνευματικό αντίκτυπο και συνέπειες για καθέναν μας, αλλά και τα παιδιά μας, των οποίων το παρόν και το μέλλον πρέπει να σκεφτούμε πολύ καλά πριν ψηφίσουμε. Ακόμα και αν κάποιος ήταν ο μοναδικός που δεν θα ψήφιζε «Βαραββά», η ψήφος του θα είχε μεγάλη αξία. Μεγαλύτερη και πολυτιμότερη από την ψήφο εκείνων που ψηφίζουν συμφεροντολογικά, επιβραβεύοντας τον «Βαραββά». Καλύτερα να είναι με την ηθικά νικήτρια μειοψηφία, παρά με την πνευματικά ηττημένη πλειοψηφία του «Βαραββά». Η ψήφος μας τότε θα είναι στην πραγματικότητα χαμένη, όταν ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ.

Με την ψήφο μπορούμε να τινάξουμε τον κονιορτό από τα παπούτσια μας για να μην έχουμε καμμία συμμετοχή στα εγκλήματα των άχριστων (χωρίς Χριστό) πολιτικών. Να δώσουμε το μήνυμα ότι όποιος πολιτικός δεν σέβεται τη Ορθόδοξη Πίστη και τις πατριωτικές αξίες, θα πετάγεται στον πολιτικό σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. 

Είμαστε, είστε, η σιωπηλή πλειοψηφία. Εκείνοι το ξέρουν και μένει να το καταλάβουμε κι ΕΜΕΙΣ. Τώρα έχουμε επιλογή να εκφραστούμε. 

Διεκδικούμε την Ελλάδα που μας αξίζει. Ψηφίζουμε ΝΙΚΗ!!!