ΝΙΚΗ – Βουλευτικές Εκλογές 2023

Posted by

Βουλευτικές Εκλογές 2023

Το 2023 είναι έτος βουλευτικών εκλογών. Για μία ακόμη φορά ο ελληνικός λαός θα κληθεί να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και καθήκον, το οποίο αποτελεί θεμελιώδη αρχή του δημοκρατικού πολιτεύματος. Για μια ακόμη φορά ο ελληνικός λαός θα έχει την ευκαιρία να συλλογιστεί ελεύθερα και να αφουγκραστεί την καρδιά του, αν όντως επιθυμεί να αποτινάξει τον ζυγό της κομματοκρατίας, η οποία κατατρώγει τα σωθικά της Δημοκρατίας και άρα όλων των πολιτών.

Η πατρίδα μας η Ελλάδα, δεκαετίες τώρα, μολύνεται και διαλύεται από μία ανενδοίαστη κλειστή πολιτική φεουδαρχία. Από μία ολιγαρχική κομματική συντεχνία επαγγελματιών πολιτικών, η οποία διαρκώς περιφρονεί το Σύνταγμα, μετατρέποντας αυθαίρετα τα συμφέροντα του εκάστοτε κόμματος σε σκοπό του έθνους.

Σε αυτό το εκφυλισμένο «δημοκρατικό» σύστημα, όπου όλα κατ΄ ευφημισμόν λειτουργούν ομαλά, ο πολίτης ως εκφραστής της λαϊκής κυριαρχίας τίθεται στο περιθώριο και καθίσταται σταδιακά και σταθερά πολιτικά αδρανής και ανενεργός. Εκπίπτει σε ένα αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης και εθνικού εξευτελισμού.

Ο κοινωνικός και εθνικός διάλογος, η αρχαιοελληνική τέχνη του διαλέγεσθαι, η διαβούλευση, η ειρηνική ανταλλαγή και σύνθεση απόψεων έχουν εγκαταλείψει προ πολλού την Ελληνική Δημοκρατία.

Παράλληλα, σε αυτήν την κατρακύλα, ηθικοί αυτουργοί είναι πολλοί από εμάς· διότι ενώ  δεν συμμετέχουμε σε ανίερες δοσοληψίες με τους πολιτικούς και τα κόμματα, ωστόσο, απλώς παρακολουθούμε σιωπηλά τις πισώπλατες μαχαιριές στην πατρίδα μας και στην κοινωνία μας. Καταντήσαμε να ζούμε βουβοί θεατές σε μια αγνώριστη ψευτοελλάδα με την οποία ποτέ δε συμφωνήσαμε.

Όσοι θελήσουν να δούν με τα «άγρυπνα και ανοιχτά μάτια της ψυχής», θα αντικρίσουν τις παθογένειες και τις καταστρεπτικές συνέπειες ανεύθυνων πολιτικών. Η δημογραφική πανωλεθρία, ο εκμαυλισμός της κοινωνίας -και ειδικότερα των παιδιών- η διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, οι εθνικές προδοσίες, όπως το πρόσφατο ξεπούλημα της Μακεδονίας, η μέγγενη των μνημονίων και ο διεθνής διασυρμός της πατρίδος μας, η φυγή των νέων παιδιών στο εξωτερικό και το κρατικό παιδομάζωμα, που ονομάζεται δήθεν παιδεία, είναι ορισμένα μόνο από τα εθνικά δεινά. Αιτία είναι οι αποτυχημένες πολιτικές της κομματοκρατίας, η οποία, με αυταρχικό τρόπο εναλλάσσει στην εξουσία ομάδες συμφερόντων που τις ονομάζει κόμματα, τα οποία εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα και όχι τα εθνικά.

Ιστορικά και πανεθνικά, η Ελλάδα είναι η κιβωτός εκείνων των ιδανικών και αξιών, οι οποίες δίνουν νόημα και καταξιώνουν την ζωή του ανθρώπου. Μέσα σε αυτήν την κιβωτό φυλάσσεται η λυτρωτική διέξοδος για τον Ελληνικό Λαό, η αναστήλωση της Ρωμηοσύνης. Η ανάσταση της Ελλάδος που έχει φιλότιμο, αξιοπρέπεια, εργατικότητα, λεβεντιά, ανδρεία, φιλοπατρία και Πίστη στον Χριστό. Μιας Ελλάδας, η οποία είναι ζυμωμένη με αίμα και θυσία για την Ελευθερία και την Δημοκρατία.

Καμία επομένως ψήφος στους πνευματικούς και εθνικούς καταστροφείς μας. Είναι ηθικό χρέος προς τα ιερά οστά των προγόνων μας και αιώνιο δώρο προς τα παιδιά μας, να κρατήσουμε την Ελλάδα ελεύθερη, δημοκρατική και πνευματική όαση για όλη την ανθρωπότητα.

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα “ΝΙΚΗ”, μετά από επίπονη προετοιμασία τεσσάρων περίπου ετών, με την βοήθεια του Θεού, είναι έτοιμο να λάβει μέρος στις επερχόμενες εκλογές. Συστρατευτήκαμε σε έναν ποιοτικό, σύγχρονο, σοβαρό και ενωτικό πολιτικό οργανισμό, πρόσωπα απ’ όλα τα στρώματα της κοινωνίας και τα επαγγέλματα, γιατί ονειρευόμαστε μία Ελλάδα ενωμένη, η οποία δεν φοβάται κανέναν εχθρό. Πιστεύουμε στο Θαύμα. Τα στελέχη και τα μέλη της “ΝΙΚΗΣ” εγκαταλείπουν τη σιωπή της εξέδρας και κατεβαίνουν στον στίβο της πολιτικής μάχης, με τη συνείδηση ότι ο δρόμος για την ΝΙΚΗ του Ελληνισμού, είναι δρόμος ανιδιοτελούς προσφοράς και θυσίας.

Η “ΝΙΚΗ” είναι η ελπίδα των Ελλήνων.

Το κακό θριαμβεύει μόνον όσο το καλό μένει άπραγο.

Η “ΝΙΚΗ” αναδεικνύει όλη την κρυμμένη ομορφιά της καρδιάς των Ελλήνων.

Η «ΝΙΚΗ» είναι η φωνή της μεγάλης σιωπηλής πλειοψηφίας των Ελλήνων.

“Εμπρός για την ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας”

Νατσιός Δημήτριος

Νατσιός ΔημήτριοςΙδρυτικός Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ
Δάσκαλος, Θεολόγος, Συγγραφέας

Περισσότερα

https://nikh.gr/ekloges-2023