Συναντήσεις του Στάθη Κωνσταντινίδη στο δικαστικό μέγαρο, στα εμπορικά καταστήματα και σε χωριά της Κοζάνης 

Posted by

Μία εποικοδομητική συνάντηση με το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης είχε κατά την επίσκεψή του στο Δικαστικό Μέγαρο ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Στάθης Κωνσταντινίδης, το πρωί της Δευτέρας 15 Μαΐου 2023, όπου συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν το νομικό κόσμο της περιοχής και γενικότερα θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία της Δικαιοσύνης. 

Ακολούθησαν συναντήσεις με τους επιχειρηματίες στα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης, με τον κ. Κωνσταντινίδη να δέχεται τις ευχές για καλή επιτυχία, με τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία για την προώθηση των αιτημάτων τους στην κεντρική εξουσία και τη διεκδίκηση λύσεων και μέτρων στήριξης, ώστε να μπορούν να ανταπεξέρχονται στις ανάγκες λειτουργίας των επιχειρήσεών τους, αλλά και να αυξηθούν οι θέσεις εργασίας, με τη βοήθεια ειδικών προγραμμάτων απασχόλησης, όπως άλλωστε έχει ήδη ξεκινήσει από την κυβέρνηση της ΝΔ σε συνεργασία με τη ΔΥΠΑ. 

Το απόγευμα ο κ. Κωνσταντινίδης περιόδευσε στα χωριά Καισαρειά, Κήπο, Κάτω Κώμη, Άνω Κώμη και Κρόκο για να συναντήσει φίλους και γνωστούς, τονίζοντας ότι «η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει να βαδίζει με σταθερότητα μπροστά με τη ΝΔ στο τιμόνι και να μην επιτρέψουν να περάσει η διακυβέρνηση της χώρας σε λάθος χέρια και να οδηγηθούμε πίσω σε εποχές αστάθειας και οικονομικού μαρασμού.»