Το κλιμάκιο του ΚΚΕ με τις υποψήφιες Φωτεινή Δημαράκη και Τίνα Κουζιάκη, κλείνοντας τις προεκλογικές του περιοδείες, επέλεξε να επισκεφτεί το αμαξοστάσιο του Δήμου Κοζάνης

Posted by

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ με τις υποψήφιες Φωτεινή Δημαράκη και Τίνα Κουζιάκη, κλείνοντας τις προεκλογικές του περιοδείες, επέλεξε να επισκεφτεί το αμαξοστάσιο του Δήμου Κοζάνης και να συζητήσει με τους εργαζόμενους  με τους οποίους  βρέθηκε  το  προηγούμενο διάστημα στον αγώνα. 

Οι υποψήφιες του ΚΚΕ τόνισαν ότι λίγες μέρες πριν τις εκλογές ο καθένας και η κάθε μια πρέπει να κάνει το αποφασιστικό βήμα και να ενισχύσει το ΚΚΕ την Κυριακή, να του δώσει περισσότερη δύναμη. Κάλεσαν, ιδιαίτερα όσους καταλαβαίνουν ότι το ΚΚΕ θα είναι η μοναδική ελπίδα για τις αγωνίες και τις διεκδικήσεις τους, την επόμενη μέρα, απέναντι σε όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση προκύψει, να κάνουν τη σκέψη τους απόφαση και την απόφασή τους πράξη, ψηφίζοντας ΚΚΕ. 

Από τη συζήτηση αναδείχθηκε ότι πλέον πολλοί εργαζόμενοι συνειδητοποιούν πως το «να φύγει ο ένας και να έρθει ο άλλος» της ίδιας κοπής, με τις ίδιες δεσμεύσεις απέναντι στους επιχειρηματικούς ομίλους, πάντα καταλήγει στο «ο ένας  χειρότερος από τον άλλο». Για αυτό και περισσότεροι φτάνουν στην κάλπη με κριτήριο, όχι το ποιος με ποιον θα κυβερνήσει, αλλά ποιος θα τους αντιμετωπίσει, με οργάνωση του εργατικού λαϊκού κινήματος, για να πάρει ανάσα ο λαός από την ασφυξία των αντιλαϊκών μέτρων, να ανοίξει ο δρόμος  για τη συνολική ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών. 

Τέλος, τόνισαν ότι η κάθε ψήφος στο ΚΚΕ θα προσθέσει έναν κρίκο στην ανθρώπινη αλυσίδα του αγώνα, της αλληλεγγύης των εργαζομένων…

19-5-2023

Από το Γραφείο Τύπου 

της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ