Χρυσό βραβείο στα “Helth & Safety Awards -2023” απέσπασε η εταιρία τεχνοβλαστός (spinoff) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας INNORA.

Posted by

Το χρυσό βραβείο στα “Health & Safety Awards – 2023”, απέσπασε η εταιρία τεχνοβλαστός (spinoff) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας INNORA για το πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης τεχνικών συντήρησης αυτοκινήτων και οδηγών τεχνικής βοήθειας στην αναγνώριση κινδύνων των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, που υλοποιείται σε συνεργασία με RMS ΕΞΥΠΠ και την Ομοσπονδία Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκίνητων και Μοτοποδηλάτων Ελλάδος (ΟΒΕΑΜΜΕ).

Η INNORA, με επικεφαλής τoυς Αν. Καθηγητές Δημήτρη Τσιαμήτρο και Δημήτρη Στημονιάρη, ήταν η μόνη εταιρία spinoff που συναγωνιζόμενη με εταιρίες κολοσσούς βραβεύτηκε στην ετήσια εκδήλωση που διοργανώνεται από την BOUSSIAS Events με την αιγίδα του ΕΛΙΝΥΑΕ για την ανάδειξη των πρωτοβουλιών που συμβάλουν στην Υγεία και την ασφάλεια στο χώρο εργασίας καθώς και όσων καινοτομούν και επενδύουν με αίσθημα ευθύνης στον εργαζόμενο. Τις υποψηφιότητες στα Health & Safety Awards αξιολογεί κριτική επιτροπή με καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρίες της αγοράς

Η spinoff INNORA του ΠΔΜ προσφέρει καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις για την αποτελεσματική διαχείριση της ενέργειας στα ηλεκτρικά δίκτυα, στα δίκτυα φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων και σε μονάδες ανανεώσιμων πηγών και αποθήκευσης ενέργειας. Μέσω της εμπορικής αξιοποίησης των ερευνητικών αποτελεσμάτων η INNORA συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση του νέου επιχειρηματικού και ενεργειακού περιβάλλοντος στη Δυτική Μακεδονίας με έμφαση στην ηλεκτροκίνηση.