Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με τον συνδυασμό «Πορεία Δημιουργίας», ανακοινώνει τους 88 περιφερειακούς συμβούλους για τη Δυτική Μακεδονία.

Posted by

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με τον συνδυασμό «Πορεία Δημιουργίας», ανακοινώνει τους 88 περιφερειακούς συμβούλους για τη Δυτική Μακεδονία.

Τα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν την ψήφο των Δυτικομακεδόνων στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές με πλήρη γνώση και συναίσθηση των αναγκών και της δυναμικής της Περιφέρειας, ενώνουν τις δυνάμεις τους, εμπνεόμενοι από τον Γιώργο Κασαπίδη και το όραμά του για την ανάπτυξη και την ευημερία της Περιφέρειάς μας.

Οι υποψήφιοί μας αποτελούν ενεργά και μαχόμενα μέλη της κοινωνίας, με την καθεμία και τον καθένα να διαγράφει τη δική του πορεία, συνθέτοντας έναν δυναμικό συνδυασμό , με πολυφωνία και πίστη στις ανθρώπινες αξίες. Όλοι μαζί , με κοινό όραμα θα πάμε τη Δυτική Μακεδονία ακόμα πιο ψηλά.

Τους καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα.