Επίσκεψη στις Τοπικές Κοινότητες Ασβεστόπετρας, Άρδασσας, Κρυόβρυσης, Αναρράχης, Εμπορίου, Μηλοχωρίου και Φούφα, του Δήμου Εορδαίας από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιο Γιώργο Κασαπίδη

Posted by

πίσκεψη στις Τοπικές Κοινότητες Ασβεστόπετρας,  Άρδασσας, Κρυόβρυσης, Αναρράχης,  Εμπορίου,  Μηλοχωρίου και Φούφα, του Δήμου Εορδαίας από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιο Γιώργο Κασαπίδη 

Ικανοποιημένος από την παρουσία των κατοίκων των Τοπικών Κοινοτήτων της Ασβεστόπετρας, της Άρδασσας, της Κρυόβρυσης, της Αναρράχης, του Εμπορίου, του Μηλοχωρίου και του Φούφα, εμφανίστηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Κασαπίδης κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στις Κοινότητες του Δήμου Εορδαίας, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023. 

O κ. Κασαπίδης συνοδευόμενος από Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας», συζήτησε με τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων και εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, απάντησε στις ερωτήσεις των ανθρώπων της παραγωγής και αναφέρθηκε στα έργα της Περιφερειακής Αρχής που πραγματοποιήθηκαν αλλά και στο σχεδιασμό των έργων που βρίσκονται σε φάση υλοποίησης.

Συγκεκριμένα ο κ. Κασαπίδης, έδωσε έμφαση στην υλοποίηση υποδομών για τη διαχείριση των αστικών λυμάτων της λεκάνης της Εορδαίας. Ένα εμβληματικό  έργο που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής και θα διασφαλίσει συγχρόνως την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, καθώς θα συμβάλει στην προστασία των υγροτόπων του ποταμού Σουλού και της λίμνης Βεγορίτιδας.

Ταυτόχρονα έδωσε τους άξονες όπου θα αναπτυχθεί το Θεματικό Πάρκο Αγροδιατροφικού τομέα στην Αναρράχη και έκανε λόγο για τα έργα αγροτικής οδοποιίας που διευκολύνουν την καθημερινότητα του αγροτικού πληθυσμού και των επιχειρήσεων του πρωτογενούς τομέα.