Μ. Φ. Α. – Έκκληση για βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Posted by

Αγαπητοί φίλες και φίλοι της Μ. Φ. Α.,

Είναι ιδιαιτέρως δύσκολο να συνέλθει κάποιος από το σοκ που του προκαλείται, βλέποντας τις τρομακτικές εικόνες της πρόσφατης καταστροφικής θεομηνίας η οποία έχει πλήξει τους Θεσσαλούς συνανθρώπους μας, συνταράσσοντας το πανελλήνιο. Η βοήθεια προς όλους αυτούς, οι οποίοι έχουν βιώσει την οργή της Φύσης, βλέποντας να χάνονται προσφιλή τους πρόσωπα και να καταστρέφεται η περιουσία τους, να παραμένουν άστεγοι και να στερούνται τα στοιχειώδη απαραίτητα (νερό, τροφή, κλινοσκεπάσματα, ενδυμασία, υποδήματα), είναι αυτονόητη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητος, στη συνεδρίαση της 13ης Σεπτεμβρίου 2023, απεφάσισε ομόφωνα να μετουσιώσει και εμπράκτως τα ευγενή αισθήματα αλληλεγγύης που διακατέχουν τα μέλη της, αναλαμβάνοντας μια εκστρατεία βοήθειας.

Έτσι, απευθυνόμενο προς όλα τα μέλη, παρακαλεί να συνδράμετε στην εκστρατεία βοήθειας προς τους Θεσσαλούς συνανθρώπους μας, καταθέτοντας όποιο χρηματικό ποσό δύναται ο καθένας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό, ώστε να αγορασθούν είδη τα οποία χρειάζονται οι πλημμυροπαθείς, προκειμένου να συμβάλλουμε στην, έστω και προσωρινή, αλλά άμεση ανακούφιση των αναγκών τους. Θυμηθείτε τη λαϊκή έκφραση: «φασούλι-φασούλι γεμίζει το σακούλι». Με το συνολικό ποσό το οποίο θα συγκεντρωθεί, θα αγορασθούν είδη, τα οποία θα παραδοθούν προσωπικώς, μέσω δικών μας εκπροσώπων, στους πληγέντες κατοίκους των περιοχών αυτών.

Το ποσό, που επιθυμεί κάθε μέλος, μπορεί να κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό της Μ. Φ. Α. που ακολουθεί, με την εξής σημαντική διατύπωση:

«Ονοματεπώνυμο–Δωρεά στη Μ.Φ.Α., για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας».

Τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού της Μ. Φ. Α. είναι τα εξής:

Τράπεζα: ALPHA BANK

IBAN: GR5901407010701002002027091

Σημείωση: Παρακαλούμε η κατάθεση του χρηματικού ποσού να γίνει μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2023.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ. Φ. Α. σας ευχαριστεί εκ των προτέρων.

Για το Δ. Σ. της Μ. Φ. Α.

Ο πρόεδρος

Νικόλαος Β. Βαλκάνος

ΑπάντησηΑπάντηση σε όλουςΠροώθηση