ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΟΪΟΥ:ΜΥΝΗΜΑ ΝΙΚΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΒΟΪΟ

Posted by

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης Βοΐου το απόγευμα της Παρασκευής στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολιτιστικό Κέντρο “Άρης και Λίλιαν Βουδούρη” στη Σιάτιστα.

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή από όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Βοΐου, παρουσία εκπροσώπων φορέων, πρώην αιρετών, δόθηκε σύνθημα νίκης μπροστά στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές της  8ης  Οκτωβρίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Νόντας Στολτίδης.

Στην ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου, Μιχάλης Καραμπατζιάς, στάθηκε εκτός των άλλων, στο ζήτημα της ερημοποίησης της περιοχής, με τη σημαντική μείωση του τοπικού πληθυσμού τα τελευταία χρόνια, την γήρανση του πληθυσμού, ανέφερε την ανάγκη να παρθούν άμεσα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης για τους πολίτες του Δήμου, πραγματικά κίνητρα για να παραμείνουν στην περιοχή.

Επιπλέον, στάθηκε στις σημαντικές ελλείψεις στην περιοχή σε δομές Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού, Διοικητικές Δομές στην περιοχή. Ζητήματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος για την Λαϊκή Συσπείρωση, με συγκεκριμένες προτάσεις, με βασικό κριτήριο την κάλυψη των αναγκών των Βοϊοτών, με κάλυψη με μόνιμο προσωπικό των αναγκών του Δήμου.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη στάση της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής τις τελευταίες μέρες, μετά και την επιβολή προστίμου στον Συνδυασμό, την καταγγελία για «έκτακτες» προσλήψεις με ψηφοθηρικό κίνητρο τις τελευταίες μέρες, τον συνολικότερο τρόπο λειτουργίας.

Ακολούθησε παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων.

Το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Βοΐου

16/9/2023