ΣΕΑ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ: Η φλόγα της Αγάπης μετέδωσε το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας

Posted by

ΣΕΑ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ: Η φλόγα της Αγάπης μετέδωσε το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η λαμπαδηδρομία της φλόγας της αγάπης, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας ” Ο Άγιος Παντελεήμων”.

Δρομείς, παιδιά, μοτοσικλετιστές, ποδηλάτες και Ιππείς συμμετείχαν στη διαδρομή, από τη μία άκρη της πόλης της Σιάτιστας, μέχρι την άλλη.

Στο αύλειο χώρο του Γυμνασίου Λυκείου Γεώργιος Παπαγεωργίου  πραγματοποιήθηκε η τελετή της αφής και στη συνέχεια εμφανίστηκαν χορευτικά τμήματα από τους συλλόγους Μαρκίδες Πούλιου, Ιππικός Σιάτιστας και Μορφωτικό Σύλλογο Αλωνακίων Πόντος.

Χαιρέτησε την εκδήλωση ο πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Παπαρίζος, ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής και η Αντιπεριφερειάρχης Ευφροσύνη Ντιό.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους πήραν μέρος στην Λαμπαδηδρομία, όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί ( Δήμο Βοΐου, ΔΗΚΕΒΟ, Βιοτεχνία Γουναρικών Ζυμάρα & Ψιάνου, ΒΙΚΟΣ Α.Ε., S/M Μασούτη, DJ Αργύρη Τσακνάκη, Σύλλογο Μαρκίδες Πούλιου, Ιπππικός Σύλλογος Σιάτιστας, Μορφωτικός Σύλλογος Αλωνακίων Πόντος, Μοτοσικλετιστικός Σύλλογος Σιάτιστας ΜΟΣ, Α.Τ. Σιάτιστας)

και όσους παρευρέθηκαν στην Φλόγα της Αγάπης.