Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση “H συμβολή της γυναίκας στην ανάπτυξη του τόπου” του συνδυασμού «ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» (Φωτογραφίες)

Posted by

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου 2023, η εκδήλωση του ανεξάρτητου και υπερκομματικού συνδυασμού «ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών Χρήστου Τριγώνη με θέμα “H συμβολή της γυναίκας στην ανάπτυξη του τόπου”.

Η ενημερωτική αυτή δράση, με κεντρική ομιλήτρια την ψυχολόγο Φρόσω Πετρέντζιου, πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό καφέ της πόλης, αφήνοντας πραγματικά τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλες και όλους, καθώς μέσα από την εποικοδομητική συζήτηση και τον γόνιμο διάλογο που ακολούθησε, αναπτύχθηκαν πολλά κοινωνικά θέματα της καθημερινής ζωής.

«Η γυναίκα, όχι αυτή του παραμυθιού, που περιμένει ανήμπορη τον πρίγκιπα για να τη σώσει, αλλά αυτή που αγωνίζεται, που τολμά, που παλεύει, που πολλές φορές αμφισβητείται αλλά δεν το βάζει κάτω, που παίρνει τα ηνία και οδηγεί, που βγαίνει μπροστά για ένα καλύτερο αύριο. Αυτή η ηγετική μορφή γυναίκας συζητήθηκε στην αποψινή μας συνάντηση και αυτό το πρότυπο θέλουμε να βλέπουμε, να έχουμε στο πλάι και να προβάλλουμε», υπογράμμισε από την πλευρά του ο κ.Τριγώνης.

Ο συνδυασμός «ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών Χρήστου Τριγώνη, ευχαριστεί θερμά τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μας, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Γραφείο Τύπου

Συνδυασμού 

«ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»