«Δίνουμε την μάχη της γενιάς μας και θα την κερδίσουμε!» – Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση του συνδυασμού νίκης «ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Τριγώνη (Φωτογραφίες)

Posted by

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2023, η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού “ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” του Υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών Χρήστου Τριγώνη, που έγινε σε γνωστή Αίθουσα Εκδηλώσεων της πόλης, η οποία ήταν κατάμεστη από κόσμο, δίνοντας βροντερό παρών.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ.Τριγώνης παρουσίασε επίσης τις θέσεις και το πρόγραμμα της παράταξής του, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι ο συνδυασμός του “ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” είναι ο συνδυασμός που ζητούσε όλη η κοινωνία, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς συμφωνίες, χωρίς ανίερες συμμαχίες.

«Μας ενώνουν μόνο τα Γρεβενά, μας ενώνει μόνο το αύριο. Δίνουμε την μάχη της γενιάς μας και θα την κερδίσουμε!», τόνισε εμφατικά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης, o οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους εκατοντάδες παρισταμένους.

Γραφείο Τύπου

Συνδυασμού

«ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»