ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΟΪΟΥ- Απάντηση Θωμά Παπαγούσια

Posted by

Θεωρώ απαραίτητο να δώσω συγκεκριμένες απαντήσεις σε όσα ακούστηκαν στο χθεσινό ντιμπέιτ ανάμεσα στους Υποψήφιους Δημάρχους Βοιου από τον απερχόμενο Δήμαρχο κ Χ Ζευκλη και τον παρουσιαστη της συγκεκριμένης εκπομπής.

Δυστυχώς, ο κατήφορος της απερχόμενης δημοτικής αρχής δεν έχει σταματημό. Εδώ και μέρες βλέπουμε δημόσια ένα μένος με προσωπικές επιθέσεις απέναντι μου, που θεωρώ πως δε συνάδουν με τον πολιτικό πολιτισμό. Όλο αυτό αναδεικνύει ένα τοξικό κλίμα με μοναδικό σκοπό τη διαπόμπευση μου, αρχικά αρνούμενοι το διάλογο σε τηλεοπτικό πάνελ και στη συνέχεια με τοποθετήσεις του απερχόμενου δημάρχου με προσωπικές προσβολές και ανυπόστατες καταγγελίες.

Άλλωστε η επαγγελματική, κοινωνική και προσωπική μου πορεία δίνει απαντήσεις τόσο στον απερχόμενο δήμαρχο όσο και σε πληρωμένους δημοσιογράφους. Είμαι παντρεμένος με τη Safarova Lala από τη Ρωσία με καταγωγή από το Αζερμπαϊτζάν και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά. Επίσης, σχετικά με το θέμα της βίαιης συμπεριφοράς που έθιξε ο απερχόμενος δήμαρχος υπάρχει αθωωτική απόφαση δικαστηρίου, η οποία λέει πως ουδεμία σχέση έχω με το συμβάν. Σε επόμενη αναφορά στο πρόσωπο μου θα κινηθώ νομικά. Είναι περιττό θεωρώ να αναφέρω ότι είναι κατακριτέα τέτοια περιστατικά βίας.

Το ελάχιστο που περιμένω είναι μία δημόσια συγγνώμη από όλους αυτούς που συνεχίζουν τις προσωπικές επιθέσεις.

Αυτό που αντιλαμβάνομαι όλο και περισσότερο τις τελευταίες μέρες είναι ότι πέρα από το μένος τους με εμένα, τους ενοχλεί η ανοδική πορεία της Λαϊκής Συσπείρωσης, η δυνατότητα να είναι πλειοψηφία στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Θωμάς Παπαγούσιας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Βοιου