Παραδοσιακό γεφύρι Κριμινίου Βοΐου: Καμιά απολύτως ανταπόκριση από Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και δήμο Βοΐου παρά τις εκκλήσεις από φορείς και κατοίκους της περιοχής για τους κινδύνους που διατρέχει ! (video)

Posted by

Καμιά απολύτως ανταπόκριση δεν υπάρχει έως τώρα από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και δήμο Βοΐου

 για το Παραδοσιακό γεφύρι Κριμινίου, παρά τις εκκλήσεις από φορείς και κατοίκους της περιοχής για τους κινδύνους που διατρέχει !

 Είναι η πολλοστή φορά που επανέρχεται στο θέμα το www.kozani.tv, όπου με συνεντεύξεις, video και άρθρα προσπαθεί να αναδείξει το σοβαρό αυτό ζήτημα ανταποκρινόμενο στις προσκλήσεις πολιτών με ευαισθησία αλλά και γνώση. 

Δείτε ένα νέο video και φωτογραφίες του Άρη Ψηλέκαρη που τραβήχτηκαν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, που δείχνει καθαρά τα μεγάλα βάρη που δέχεται η παραδοσιακή πέτρινη γέφυρα από τη σύγχρονη δραστηριότητα, μιας και είναι ο μοναδικός συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε χωριά του Βοΐου.

Δείτε επίσης το έγγραφο που έστειλε πριν από δύο χρόνια στις αρμόδιες υπηρεσίες ο Πρόεδρος Κριμινίου για τον έλεγχο και την αποκατάσταση της γέφυρας, θέτοντας ξεκάθαρα θέματα ασφάλειας.

video