Γιώργος Αμανατίδης “Συμμαχία για την Ανάπτυξη” από την Καστοριά «Επιτάχυνση και αποτέλεσμα χωρίς διαχωρισμούς στις αναπτυξιακές μας πρωτοβουλίες»

Posted by


 Αγροκτήματα μηλοπαραγωγών και χώρους συγκέντρωσης των προϊόντων επισκέφθηκε χθες στην Καστοριά, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας  Γιώργος Αμανατίδης μαζί με μέλη του συνδυασμού «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» στην Π.Ε. Καστοριάς. 

 Ο κ. Αμανατίδης ενημερώθηκε για τη φετινή παραγωγή, συζήτησε για τα θέματα υποδομών (αρδευτικά, οδικά δίκτυα, υποστήριξη στην ανάδειξη-προώθηση κ.α.) ενώ ταυτόχρονα περιέγραψε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του σε σχέση με τις παρεμβάσεις-έργα που θα προωθηθούν για τον πρωτογενή τομέα. 

 Ανάλογα ζητήματα καθώς και θέματα απασχόλησης συζητήθηκαν στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις Τοπικές Κοινότητες, Τοιχιό – Μεταμόρφωση – Φωτεινή – Σταυροπόταμος – Μελισσότοπος – Βασιλειάδα – Λιθιά – Κορησό – Πολυκάρπη – Μαυροχώρι – Αμπελόκηποι – Κωσταράζι – Βογατσικό – Γέρμας. «Είναι προφανές ότι οι πολίτες, οι άνθρωποι της παραγωγής και των επιχειρήσεων θέλουν μία διαφορετική πορεία, με συγκριμένες ενέργειες και πρωτοβουλίες, χωρίς διαχωρισμούς, με ταχύτητα, συνεργασία και στήριξη όταν απαιτείται» τόνισε ο κ. Αμανατίδης ο οποίος το πρωί της Κυριακής παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Νικάνορα στη Χλόη ενώ το μεσημέρι βρέθηκε κοντά στην ομάδα της Καστοριάς για τον ποδοσφαιρικό της αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο.

– Συμμαχία για την Ανάπτυξη

– Γραφείο Τύπου 2/10