Δήμος Βοΐου: Συναντήσεις Δημάρχου Βοΐου, Χρήστου Ζευκλή, με κυβερνητικούς παράγοντες στην Αθήνα.

Posted by

Συναντήσεις με κυβερνητικούς παράγοντες  είχε από την Δευτέρα 13 έως και την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής.

Συγκεκριμένα:

Συναντήθηκε με  τον Υπουργό Υγείας,  Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Κατά την επίσκεψη στο Υπουργείο συζητήθηκε το θέμα της στελέχωσης και λειτουργίας του Τομέα ΕΚΑΒ και  του Ειδικού Τμήματος Ιατρικής Καταστροφών (ΕΤΙΚ) που έχουν ως έδρα το πρώην Δημαρχείο Ασκίου.

Με την Υφυπουργό Τουρισμού, Έλενα Ράπτη, συζητήθηκαν  θέματα τουριστικής προβολής του Δήμου και  ο Δήμαρχος παρουσίασε το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Μαζί με τον Δήμαρχο Σερβίων, Χρήστο Ελευθερίου και τον Δήμαρχο Βελβεντού, Εμμανουήλ Στεργίου, συναντήθηκε με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας  Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Στη συζήτηση κυριάρχησε το θέμα της χρηματοδότησης των αδειοδοτημένων δικτύων συμπιεσμένου φυσικού αερίου σε  μεταφερόμενη μορφή στη Σιάτιστα και τη Νεάπολη.

Μία ακόμη συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο, Γεώργιο Πουρναρά, όπου αναλύθηκαν θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Επίσης συνάντηση είχε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας με θέμα την ίδρυση  σχολείου δεύτερης ευκαιρίας στη Γαλατινή.