Ευχαριστήρια Επιστολή προς  το Δήμο Βοΐου για τη προσφορά των λεωφορείων, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδρομή του Γυμνασίου Νεάπολης Βοΐου   στο Σισάνι και τα Νάματα. 

Posted by

Θέμα: « Ευχαριστήρια Επιστολή».

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή, θέλουμε θερμά να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς εσάς και το Δήμο για τη γενναιόδωρη προσφορά των λεωφορείων, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε την εκδρομή του Σχολείου μας  στο Σισάνι και τα Νάματα.

Οι διδακτικές  επισκέψεις αποτελούν αναπόσπαστο  κομμάτι της εκπαιδευτικής  διαδικασίας. Η ευγενική σας αυτή χορηγία λεωφορείων για την  υλοποίηση διδακτικών επισκέψεων των σχολείων σε περιοχές του Δήμου Βοϊου , ενισχύει τη γνωριμία των παιδιών  με τους οικισμούς των  χωριών , καθώς και την επαφή  με τον πολιτισμό και την ιστορία του Δήμου μας . Ακόμη, αναδεικνύει την πλήρη υποστήριξή σας σε πρωτοβουλίες που ενισχύουν την εκπαίδευση και τις εμπειρίες των μαθητών μας. 

Εκφράζουμε, λοιπόν, τη βαθιά μας εκτίμηση για την αδιάλειπτη υποστήριξή σας στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του σχολείου μας και  την αφοσίωσή σας στην εκπαιδευτική  κοινότητα.

                                                                                                                       Με  εκτίμηση 

                                                                                                                       Ο Διευθυντής  

                                                                                                                   Μακρής Χρήστος